Boek je les

We willen je vriendelijke vragen je voor de les aan te melden. Dan weet de docent dat je komt. Voordat je je kan aanmelden voor een les is het nodig om je eenmalig in te schrijven in het systeem Momoyoga.
Boek je les hier>> 

Inschrijven

Inschrijven bij Running Buddha kan door hier door te klikken. De inschrijving als yogi is eenmalig. Zodra je een wachtwoord hebt aangemaakt kun je inloggen op het lesrooster om je les te boeken.

In deze digitale omgeving zijn jouw persoonlijke gegevens voor de docent zichtbaar en wordt de betaling van de lessen geregistreerd. Wanneer je een rittenkaart hebt, kun je daar ook gelijk zelf zien hoeveel lessen je nog tegoed hebt. Tegen het einde van jouw strippenkaart of tegen het einde van de maand krijg je automatisch een mailtje met het verzoek opnieuw te betalen.

Proefles?

Ook wanneer je alleen voor een proefles of een losse les komt, kun je via deze link inschrijven en vervolgens aanmelden voor de les.

Afmelden

Indien je niet komt naar de les waarvoor je je hebt aangemeld, dien je je af te melden via afmelden.

Kom op tijd

Het is fijn indien de yogi’s tijdig arriveren zodat de les op tijd kan starten. Kom 15 minuten van te voren zodat je de tijd hebt om te acclimatiseren en je plekje in te richten. Dit geldt zeker voor de deelnemers die voor het eerst komen en wellicht wat moeite hebben om de locatie en de zaal te vinden. Ook kan de docent rustig de tijd voor je nemen om kennis te maken. Na aanvang van de les worden er geen deelnemers meer toegelaten.