Resultaat Challenge108

Resultaat Challenge108

Zaterdag 2 juli 2016 was de Challenge108 georganiseerd door Yogastudio Running Buddha en blog Smiles around the Globe. Met 20 sportievelingen hebben we 108 zonnegroeten gedaan op het strand van Scheveningen bij ondergaande zon om zonne-energie te doneren aan Nepal via Stichting WakaWaka. Het was een prachtige, heldere avond met flink veel wind. De Challenge108 was met recht een uitdaging om in balans te blijven bij windkracht 5! Lees Rina’s blog over haar beleving van Challenge108 en haar volgende avontuur…. een wereldreis!

“De donatie van Challenge108 voor Nepal is binnen: gisteren ontving ik 8 stuks WakaWaka Power+ voor Nepal. Heel veel dank voor de 108 zonnegroeten en de opbrengst voor de Nepalezen. We gaan de zonnelampjes/-laders later dit jaar naar het Himalaya-land brengen, waar we een paar mensen heel blij gaan maken. Grote dank!”
Van Katja Staartje

Katja Staartjes is bergbeklimster en beklom een aantal bergreuzen boven 8000 meter. Ze was de eerste Nederlandse vrouw die Mount Everest beklom. Zij volbracht verder de Great Himalaya Trail, een extreme tocht van 2000 kilometer van west- naar oost-Nepal. Zij heeft het land vele malen bezocht, en was ook ter plekke toen op 25 april 2015, Nepal getroffen werd door een zware aardbeving. Sindsdien zet zich in voor de wederopbouw middels haar Stichting Topaspiraties. De WakaWaka’s gaan naar de wederopbouw van een dokterspost…Lees meer >>

Foto’s & Video online

Sylvia Visser maakte foto’s. Foto’s zijn ook beschikbaar in hoge resolutie.
Bekijk meer >>

 

IMG_2291
WakaWaka, lader en lamp op zonne-energie, op het strand

 

dokterspost
Wederopbouw dokterspost Nepal mogelijk gemaakt door stichting Topaspiraties van Katja Staartjes

 

challenge108
Foto’s gemaakt door Sylvia Visser bij Challenge108