LOCATIE

Raadhuisstraat 47A in Voorburg. Yogastudio Running Buddha is gevestigd in het voormalig raadhuis in  de Herenstraat 42. De officiële entree is op de binnenplaats aan de achterzijde van het gebouw op het adres Raadhuisstraat 47A. Je herkent het witte gebouw aan een lichtgroen bord waarop staat Anna VHS42. Met je gezicht naar het pand zie je links supermarkt Hoogvliet en rechts een appartementengebouw.

Entree op de binnenplaats

In het pand zijn meerdere bedrijven gevestigd. Bij de entree hangt de bel voor de yogastudio. De yogazaal bevindt zich op de begane grond. Na binnenkomst  sla je direct linksaf. Vervolgens ga je links de gang in en is de zaal halverwege de gang aan je rechterhand. Klik hier voor een plattegrond.

Running Buddha
De entree van Yogastudio Running Buddha aan de Raadhuisstraat 47A

 Bereikbaarheid

Fiets
je kan je fiets veilig bij de ingang op de binnenplaats neerzetten.

Bus 23, 26, 28
3 minuten lopen vanaf Bushalte “Voorburg, Laan van Heldenburg”,

Trein
7 minuten lopen vanaf treinstation Voorburg

Auto
Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving. Zowel voor de deur (bij de Hoogvliet) als in de nabij gelegen parkeergarage ‘Oude haven’  mag je twee uur gratis parkeren. Het betreft een zogenoemde blauwe zone dus je dient wel een parkeerschijf te gebruiken. Onbeperkt en gratis kan je parkeren aan de andere kant van de Vliet bij sportschool Westvliet.